Kim Kardashian ishte bërë kryelajm në mediat rozë kur i kishte ndodhur rasti i vjedhjes së diamantëve në shtëpinë e saj luksoze.Ajo kishte premtuar që më nuk do të përdorë diamante pas atij rasti.

Mirëpo Kardashian në paraqitjen e saj të fundit për festën e Halloween-it është parë e veshur me një kostum ekstravagant dhe me një unazë diamanti që i shëndrriste në dorë.