Mezi po i presin.

Moderator Ermal Mamaqi ditë më parë ka treguar se ai dhe bashkëshortja e tij Ami së shpejti do të kenë një tjetër fëmijë.

E tani, Ami ka bërë publike edhe gjininë e fëmijës që do jetë vajzë.

Por, jo veç Ermali do ketë vajzë.

Edhe këngëtares Zaimina Vasjari ia kanë zbuluar gjininë e fëmijës e që do jetë vajzë!