Këto fakte, nuk janë shumë me rëndësi, por janë interesante – ani pse mund të mos ju duhen asnjëherë.

1. Ulërima e luanit mund të dëgjohet deri në 5 milje.

2. 95% e njerëzve i dërgojnë me mesazh gjërat që nuk kanë guxim t’i thonë ndër sy.

3. Në Ugandë 50% e popullsisë janë nën moshën 15 vjeçare.

4. Titaniku ka përdorur për herë të parë thirrjen e ndihmës SOS.

5. Gjuha frënge ka rreth 15 sinonime për fjalën “dorëzohem”.

6. Vdekja e Hitlerit dhe e Bin Laden është me 1 maj.

7. Zogjtë nuk urinojnë

8. Njerëzit e kalojnë veç një gjysmë ore të jetës së tyre si qelizë njëqelizore.

9. Zogu blu në Tëitter quhet Larry.

10. Një njeri ka ecur dy herë rreth e rrotull botës në jetën e tij.

11. Bibla është libri që vidhet më së shumti.

12. Krimbat i hanë jashtëqitjet e tyre.

13. George Ë Bush ka qenë nxitës i tifozëve.

14. Shpikësi i tiganit për petulla nuk i pëlqente petullat.

15. Madona vuan nga fobia e vetëtimës.