Këngëtarja Barbana Dini është një figurë e dashur për publikun. Ajo është aktive në rrjetet sociale ku ndan fotografi, kujtime apo edhe këndvështrime të sajat. Por sot ajo na ka habitur me një status paksa të pazakontë në faqen e saj në Facebook.

“Mungesa e korrektësisë se disa personave është thjeshtë një shenjë që kanë dëshirë t’i bëjnë keq vetes së tyre! Ki kujdes”, shkruan Barbana.

Nuk dihet çfarë mund t’i ketë ndodhur këngëtares që e ka shtyrë të bëjë këtë status dhe as ajo vetë nuk ka zbuluar më shumë, por mesa duket kjo e ka rebeluar së shumti këngëtaren.