Nuk qëndron fshehur për të parë motrat që kanë tërhequr vëmendjen e të gjithëve me format e tyre trupore.

Në një hap me Kardashianët, edhe Kendall Jenner, 21 vjeç, ka zbuluar armët e saj fituese.

Me një kostum të kuq në stilin Baywatch ka nxjerrë nudo rrumbullakësinë e përkryer të të pasmeve të saj. Mes mijëra ndjekësve, ka nga ata që theksojnë ndërhyrjet kirurgjikale.

Në të mirë ose në të keq, e rëndësishme është që të flitet. Rregull i artë për atë që me një mbiemër të tillë dhe të pasme kaq shpërthyese, vendos të ndajë fotot seksi me fansat.

Kendall Jenner, motra e Kim Kardashian, ka publikuar në rrjetet sociale një plan të parë të trupit të saj në pjesën e poshtme, gjysmë të mbuluar me një kostum banje, që ajo me një dorë e prek, duke e bërë imazhin edhe më intrigues.

Foto autori? Jo, ‘selfie’ para pasqyrës. Dhe pak rëndësi ka nëse nuk është i gjithë “mielli” i thesit të saj: është dora e kirurgut apo ajo e fotoshopit, ajo i kthen shpinën gojëve të liga.