Kendall Jenner u pa të jetë mjaft e painteresuar teksa darkonte me të dashurin e saj, basketbollistin Blake Griffin.

Kështu së paku japin përshtypjen fotografitë që u shkrepën teksa Kendall dhe Blake po darkonin në një restorant në Beverly Hills.

Megjithatë, as ylli i Los Angeles Clippers nuk u duk i entuziazmuar.

Disponimi nuk iu shtua çiftit as kur në tavolinë iu bashkuan dy miq të basketbollistit.