Instituti i Bamirësisë së Katarit, dhuroi ndihmë ushqimore për muslimanët e Arakanit të cilët kanë ikur nga sulmet e ushtrisë së Mianmarit dhe janë strehuar në Bangladesh, raporton Anadolu Agency (AA).

Instituti i Bamirësisë së Katarit ndau pako ushqimore për më shumë se 1 mijë qytetarë të Arakanit, të cilët janë strehuar në kampet në qytetin Co’x Bazar, në kufi të Bangladeshit. Në këto pako ushqimore ndodhen ushqimet të cilat do t’i përmbushin nevojat e përditshme të muslimanëve të Arakanit të cilët kanë ikur nga sulmet e ushtrisë së Mianmarit.