Është vetëm muaji tetor, por Kardashianet tashmë kanë nisur hapat e parë për Krishtlindje.

Kourtney dhe Kim Kardashian kanë filmuar disa skena të Keeping Up With The Kardashians për Krithslindje me një pemë festive në lagjen LA të martën.

Të rrethuara nga ekupiazhi i tyre me kamera, yjet televizive shiheshin duke biseduar teksa shfletonin pemët në shitje.