Disa persona janë vrarë pasi një kamion ka hyrë në një shteg të këmbësorëve dhe çiklistëve në Manhatan të Nju-Jorkut.

Policia e Nju-Jorkut ka konfirmuar se përveç shkeljes së disa personave, në lagjen e famshme ka pasur edhe të shtëna me armë.

Policia këtë sulm është duke e trajtuar si sulm terrorist.