E dashura psikologe:

Unë jam duke bërë seks sekret me “pasardhësen” e shokut tim të ngushtë. Është shumë emocionuese, por jam e lodhur duke u takuar me të.

Unë jam 21 vjeq dhe ajo është 22 vjeq. Prindërit e saj u divorcuan kur ishte 12 vjeq.

Nëna e saj është 41 vjeq dhe dy vjet më parë ajo u takua me një djalë shumë më të ri në një aplikacion takimesh.

Ajo gjithmonë kishte një problem me këtë djalë kur ai u bë pasardhësi i tij.

Ai u zhvendos me ta, por ajo ndërhyri në marrëdhëniet e tyre gjatë gjithë kohës dhe ata përfundimisht u ndanë.

E kam ndjekur këtë djalë, jo shumë kohë pasi përfundoj lidhja.

Ai ishte në skenë dhe unë isha jashtë me disa shokë.

Ai më bleu një pije dhe përfudnduam bisedën për disa orë derisa ai u zhvendos në një pijetore tjetër.

Në shkëmbyem numrat e telefonit dhe vetëm disa ditë më vonë ai më ftoj për kafe.

Unë e zura këtë shancë pasi ai ishte më të vërtetë i aftë. Ne përfunduam në marrëdhënie seksuale në banesën e tij.

Ai është krejtësisht i tmerrshëm. Kishim seksin më sensual, elektrizues që kam përjetuar ndonjëherë.

Jemi takuar që nga ajo kohë dhe mendoj se po bie në të.

Ai më ka treguar se më do mua dhe dëshiron që të jemi bashkë.

E dua edhe unë, por tani jam ngopur duke dalë me të.

Por nuk e di se si do t;i tregoj mikut tim.

Ai herë pas here vjen në barin ku punoj, kështu që ndonjëherë i shërbej atij.

Nëse shoku im është atje, ajo mendon se nuk duhet të ketë asgjë me mua, sepse ajo mendon se unë nuk duhet të bëj asgjë me të.

Por unë e di se ishte mama e saj që i dha fund gjërave. ajo nuk mundi të ballafaqohej me shokun tim duke e bezdisur tërë kohën.

A duhet t’i tregoj shokut tim për këtë dhe lidhjen time, nëse mund ta quaj ashtu?

Psikologia thotë:

Është e ndërlikuar, është e vështirë të dimë se sa do të zgjasë kjo marrëdhënie. Ju të dy jeni të dashur në këtë moment, por seksi është diqka tjetër nga ajo që ndani me jetën tuaj.

Kjo duket emocionuese por nuk mund të zgjasë, veqanërisht nëse e keni humbur bashkëshortin dhe ndoshta shumë miq të tjerë.

Edhe nëse nuk ju tregoni atyre, është vetëm një cështje kohe para se ta zbulojnë.

Vetëm për tani merrni një hap para. Tregojini të dashurit tuaj se do të merrni një ndërprerje prej tre muajsh nga marrëdhënia juaj.

Kjo do të ju lejonte të shikoni se sa të forta dhe të qëndrueshme janë ndjenjat tuaja edhe nëse ato janë mjaftë të forta për të trajtuar kritikat e njerëzve të tjerë.

Nëse jeni të sigurt që e doni njëri-tjetrin, duhet të jeni të sinqertë me shokun tuaj dhe të shpresoni se ajo mund të përballojë lajmet