Një i ve i pikëlluar është duke qëndruar si roje gjatës në një varrezë për të parandaluar vandalët e pashpirt nga vjedhja e kujtimeve dhe shkatërrimi i varreve të të dashurve të tij.

Siç shkruajnë mediat britanike, përcjell Telegrafi, bëhet fjalë për George Turnbull, 60 vjeç, i cili tha se një gjë të tillë do të vazhdojë ta bëjë në Varrezat e Castletown në Sunderland derisa të hartohen më shumë masa sigurie për të penguar vjedhësit e mundshëm.

Ai po sfidon këshillat mjekësore për të siguruar se vendi i varrimit të familjes së tij është i mbrojtur – pavarësisht se ka një gjendje jo të mirë shëndetësore të zemrës.

Punonjësi i mëparshëm i kujdesit humbi gruan e tij shtatëvjeçare, Beverley, 52 vjeçe, në shtator të vitit 2015.

Ajo u varros në të njëjtën varrezë si babai i tij George Turnbull, 76 vjeç, i cili vdiq në qershor 2008, dhe nëna Catherine Turnbull, 77, në Vitin e Ri të Vitit 2012.

Që nga vdekja e tyre, ai është kujdesur për varret e tyre. /Telegrafi/