Luis Fonsi duket për mrekulli  në ballinën  e #legend, e cila tashmë ka dalë në shitje.

Ja çfarë tha këngëtari-kompozitori 39-vjeçar nga Puerto Rico:

bukur në kapakun e #legend, tani jashtë.

Mbi suksesin e “Despacito”: Me të gjitha platformat e reja për njerëzit për të gjetur muzikë, fansat janë të ekspozuar ndaj të gjitha llojeve të muzikës. Mendoj që me atë që është në dispozicion është shumë më e arritshme. Kjo është diçka e shkëlqyer për çdo zhanër, jo vetëm për muzikën latine. Tani ne mund të zgjedhim atë që duam të dëgjojmë”.

Për Uraganin Maria: “Ju e dini, ka emocione të përziera për mua. Unë jam në këtë turne, kam pasur një koncert dje dhe një koncert sot dhe kam një të nesërmen. Dita ime e parë është 2 tetor dhe në vend që të fluturojë për të parë familjen time, unë po fluturoj drejt Puerto Rico për të parë se si mund të ndihmojë”.

Mbi këndimin e Justin Bieber në gjuhën spanjolle: “Gjëja qesharake është që kemi është një version plotësisht i regjistruar anglisht, dhe ai e dinte këtë. Në vend që ta përdorte këtë, ai vendosi të përdorte versionin spanjoll, edhe pse ai vetë nuk fliste spanjisht dhe siguroi që t’i shqiptonte fjalët saktë”.