Këtë mikro-vilë mund ta transportoni dhe ta vendosni ku të doni dhe të jetoni në një mënyrë shumë komode brenda saj.

Mjafton që të keni mjetin e përshtatshëm për ta rimorkiuar (SUV 4×4), si dhe një ide se ku doni të shkoni për të qëndruar disa ditë…

Kjo mikro-vilë portative dhe e lëvizëshme është idea e disa njerëzve brilantë që e kanë ideuar, dizajnuar, ndërtuar dhe areduar ka bukur sa që të jep mpërshtuypjen se nuk je në një shtëpi-rulot por brenda një vile të vërtetë.

Shikoni fotot dhe mendoni që edhe ju mund të porositni një ditë një të tillë.