Catherine Zeta-Jones urren faktin që ajo dhe Michael Douglas kanë ditëlindjen në të njëjtën ditë. Fituesja e çmimit Oscar ka thënë se ajo dëshiron ditën e saj për të festuar.

Në një intervistë të dhënë së fundmi për revistën “Extra”, Michael ka thënë: “Jam i çmendur pas saj, por unë jam pak më i vjetër se ajo kështu që jam i lumtur që ajo të jetë qendra e vëmendjes”.

Ditën e hënë, ai feston 73-vjetorin e lindjes, ndërsa ajo 48-vjetorin.

Michael dhe Catherine janë martuar në vitin 2000 dhe kanë 2 fëmijë së bashku, Dylan 17-vjeç dhe Carys 14-vjeç.