Duket se këngëtaret Istrefi e kanë gjenetike pamjen dhe trupin e tyre

Të gjithë e njohim këngëtaren e dikurshme Suzana Tahirsylaj – Istrefi, është nëna e këngëtareve tona shumë të pëlqyera Norës dhe Erës.

Edhe ajo dikur kishte famë, por, kohën e fundit është larguar nga skena muzikore, duke i lënë të bijat që ta vazhdojnë rrugën e muzikës, shkruan Kosovarja.

Por, e keni pyetur vetën ndonjëherë pse Nora, Nita dhe Era duken çdo herë bukur?

Ja përgjigja është në fotot e më poshtme. I kanë ngjarë nënës së tyre.