Pavarësisht se duket të kujdeset për djalin e saj Roanin, kjo nuk e ndalon Majlindën që të kujdeset edhe për pamjen e saj.

Madje ajo është shumë aktive në rrjetet sociale duke postuar gjatë gjithë kohës foto të ndryshme.

Së fundmi ajo ka publikuar një foto me zemra ku vetëm pak minuta më vonë reperi Majk ka postuar një foto në një pozicion pakëz më ndryshe.

Edhe pas ardhjes në jetë Roan, Majlinda dhe Majk vazhdojnë të kenë raporte vetëm për ‘hatër’ të djalit.