Fytyrat publike i kushtojnë rëndësi të madhe paraqitjeve publike, prandaj gjithmonë për look-un e tyre kujdeset dikush që është profesionist në grim dhe rregullimin e flokëve.

Rëndësi paraqitjeve publike i kushton edhe moderatorja Luana Vjollca, e cila është shumë e komentuar në mediet rozë.

Mbrëmë ishte e pranishme në Luzern të Zvicrës dhe grimin dhe rregullimin e flokëve për koncert e bëri me duart e saj, për të cilën gjë ndiehej krenare.