Një “Keriman” krejt ndryshe.

Aktorja turke Nursel Kose, e njohur si ‘Keriman’ nga seriali “Paramparça” ose “Fate të kryqëzuara”, serial ky i cili po pëlqehet edhe nga publiku kosovar, në jetën reale është shumë më ndryshe nga ajo që na shfaqet në rol.

Keriman njihet si një grua lakmitare, mashtruese dhe e dashuruar pas gjërave materiale. Megjithatë, në jetën e përditshme “Kerimani” është një grua krejt ndryshe dhe me stilt të veçantë.

Nursel Kose është e lindur në vitin 1970 në Turqi dhe tani ka 47 vjet. Ajo studioi dhe punoi në Gjermani për një kohë. Pastaj aktorja njihet edhe me një rol në filmin e mirënjohur “The Edge of Heaven”.