Ja pse nuk duhet t’i vishni veshjet e brendshme pas marrëdhënies intime

Sara Twogood, asistent profesoreshë e obstetrikës dhe gjinekologjisë në Shkollën Mjekësore të Kalifornisë, thotë se nëse fshikëza juaj nuk është e mbushur dhe ju nuk keni ndjesinë e urinimit, duhet të përpiqeni pasi mjafton për të larguar bakteret nga uretra, të cilat nga organi gjenital mund të infektojnë traktin urinar.

Ekspertja e shëndetit rekomandon po ashtu se për pak orë të mos i vishni veshjet e brendshme, por të qëndroni me një palë pizhame të lirshme, pasi në këtë mënyrë organi intim “do të marrë ajër”.

Sigurohuni që të brendshmet të jenë material pambuku dhe të thata, në të kundërt mund t’i vuani pasojat.