A e keni menduar ndonjëherë se pse njerëzit në reklamat e çamçakëzeve marrin gjithmonë dy copë njëkohësisht?

Ky është një mashtrim për t’ju bërë të mendoni se është mënyra e duhur për ta përtypur. Në këtë mëyrë prodhuesit do të shesin më shumë.

Gjithmone edhe kur i kerkojme ndonje tjetri ne perpiqemi te marrim dy cope dhe kjo tregon qe eshte nje menyre e mire marketingu.