Shefi shtabit zgjedhor të Bashkimit Demokratik për Integrim në Çair, në nder të thirjes së ezanit për pak minuta ka ndërpre fjalimin e tij në tubimin paartiak në sheshin Skenderbej në Shkup.

Osmani më pas ka thënë duke e par numrin e madh të çairasve dhe sheshin Skënderbeu, prej sot mund të themi se Visar Ganiu është kryetar i ri i komunës së Çairit.