Numri i votuesve në Tetovë është rritur dukshëm në krahasim me votimet e dy jave më parë.

Deri në ora 13 kanë dal gjithsej 26 250 votues të cilët mund të zgjedhin mes Teuta Arifit dhe Bilall Kasamit.

Zgjedhjet në Tetovë deri këto momentr po zhvillohen pa probleme.