Mimoza Shkodra mbrëmë është fejuar me këngëtarin Seldi Qalliu.

Por, përpara kësaj fejese, para disa vitesh ajo ka qenë në lidhje me një këngëtar kosovar.

Fjala është për Art Abazin.

Romanca mes tyre pati filluar në vitin 2015 por nuk pati shumë jetë të gjatë, duke u ndarë pas disa muajsh.

Lidhja dhe ndarja e Artit dhe Mimozës u komentua shumë nga mediet dhe në rrjetet sociale vazhdon të ketë ende fotografi mes tyre.

Me këtë kapitull të ri në jetën e këngëtares, ish çifti mbeti vetëm një e kaluar.