Këngëtarja shumë e dashur për publikun është një karakter i fortë një person shumë i harmonishëm në jetë kjo edhe e ka bërë të depërtoj në zemrat e gjithsecilit, shkruan Kosovarja.Është një person që mban kontakte të shumta me shumë koleg, ajo ka kohë që udhëheq edhe një emision argëtues.

Në qendër të vëmendjes  është për sa kohë këngëtarja e cila ka rënë nga pesha dhe secilën ditë është duke befasuar me linjat e saja.

Bigu shpesh edhe di të provokoj kur do, ajo me anë të një video ku tregon se është duke udhëtuar e shoqëruar më muzikën e këngëtarit Stinë me këngën ‘Jemi çifti simpatik’. Ka bërë një pyetje interesante atij që njihet si ‘Doktori i Vip-ve’ ‘Si thua jemi’, se për kë ka patur fjalën Big-u do e kuptojmë në vijim, sigurisht është e kuptueshme se ajo këtë pyetje e ka bërë në formë shakaje. Por që është provokim është, si do që të jetë bërë .