Kryetari i posa zgjedhur i Shkupit Petre Shilegov ka takuar kandidatin e Bashkimit Demokratik për Integrim Visar Ganiu.

Shilegov ka konfirmuar mbështetjen për Visar Ganiu dhe programin e tij të emërtuar si KONTRATA.