Pas zgjedhjes se Arben Taravarit si kryetar te komunes se Gostoivarit, ne loje vijne disa emra qe do te mund te zevendesojne ish ministrin e shendetesise.

Emrat e mundshem qe flitet se mund te behen minister  jane: Bekim Tateshi drejtor i klinikes se semundjeve te syrit, neurologu Fatmir Mexhiti dhe Zijadin Sela. Sipas informatave jozyrtare keta jane emrat e mundshem qe do te mund te zevendesojne Taravarin nese Aleanca per Shqiptaret mbetet ne Qeveri.