Këto ishin dje fjalët e doktorit që operoi Flamurin e vogël :

Neser inshAllah varoset vllau im i vogel Flamuri…

 Familjes Samiu pasi qe dje u nderoi jete djali Flamuri sot ata deri para disa minutave e kane aranzhuar kompletimin e procedures se sjelljes se xhenazes ne Maqedoni qe pritet te vije ne shkup brenda disa oreve…

E lusim Allahun qe ky djale te behet shkak qe prinderit e tij ti fus ne xhenet duke i mare per dore dhe families Samiu ti jap durim duke ua zavendesuar me dicka me te mire ne dunja dhe ahiret…

Njehkosisht shfrytezoj rastin gjithe bashkekombasve tua dergoj ngushllimet nga vete mjeku qe e operoj Flamurin Dr. Serhan Tanxhu i cili pas operimit te suksesshem tha : Luftetareve u takon gjate mungeses se tyre tua nderojme familjet duke u sherbyer atyre…porse deshti Zoti Flamuri 2 dite pas intervenimit nderoj jete.

InshAllah akoma nuk eshte zyrtare porse neser sipas kontaktit qe pata me nenen e Flamurit xhenazja te falet ne namaz dreke ne xhamine e Pashes ne Tetove.

O Zot beje sa me masive kete varim vetem E vetem qe perkrahja per kete familje qe dha shume per kete popull ta di se ne si xhemat NUK JA HAROJME KURE dhe se do jemi aty inshAllah çdohere !!!

Me shume pritni ne profilin e familjes Familja E Rrahim Samiut te behet zyrtare koha dhe vendi i varimit! !!!