Të gjitha shkollat në Irlandë sot do të mbyllen për shkak të uraganit “Ophelia” që i është ofruar ishullit britanik.

Siç thuhet në një njoftim nga institucionet e sigurisë do të mbyllen të gjitha shkollat, kolegjet dhe institucionet tjera arsimore.