Mosmenaxhimi si duhet i mbetjeve rrezikon shëndetin e banorëve

Imazhe shokuese nga Lushnja: banorët pranë vendgrumbullimit të mbetjeve po ndezin këmbanat e alarmit.

Djegia e plehërave dhe grumbullimi pa sistem i tyre po rrezikon shëndetin e banorëve në vendbanimet përrreth.