Lajme të reja nga Jeremy Meeks. Tashmë është zyrtare. Jeremy Meeks ka aplikuar për shkurorëzim nga gruaja e tij Melissa Meeks.

Ish i burgosuri, që u bë i famshëm si model, dhe gruaja e tij ishin të martuar për tetë vjet para se të ndanin rrugët. Ata kanë një djalë 7 vjeç së bashku.

Sipas TMZ Meeks ai po kërkon edhe kujdestarinë për djalin. 33-vjeçari është në lidhje me pasaniken Chloe Green.