Blogeri amerikan, Perez Hilton ka lëshuar një deklaratë bombë duke thumbuar më të renë nga klani Kardashian.

Ai ka thënë se Kylie Jenner ka mbetur shtatzënë për shkak se ‘është e zbrazët nga brenda”, shkruan OK.

Hilton ka thënë më tej se Kim Kardashian po kalon kohë të vështira pasi Kylie është ylli më i madh ndër to”.

“Kisha një takim me Kim gjatë një ndeje dhe e pashë se po kalon kohë të vështirë pasi më i madh yll është Jenner”, është shprehur ndër të tjera ai.