Kandidati i Lëvizjes BESA, Blerim Sejdiu është thumbuar në Sallarevë. Ai duke sharë kundërkandidatët është përballur me kritika nga banorët duke i thënë leni kritikat po fol çka do bësh ti si kryetar komune.

Përpos haxhisë edhe disa banorë kanë kritikuar pasi pdo kush në Sallarevë premton dhe asgjë nuk realizon.

https://www.facebook.com/hikmet.emini/videos/1489470824424088/