Teuta Arifi kryeson në kutitë e para të hapura për komunën e Tetovës.

Arifi është 88 vota para kundërshtarit të saj Bilall Kasami në kutitë e hapura deri më tani.

Satësisht, Arifi ka 849 vota kurse Bilall Kasami 401.

BESA e Bilall Kasamit është në aleancë me ASH-në në këtë raundit të dytë, kurse BDI-ja ka marrë mbështetjen nga Partia Demokratike Shqiptare e Menduh Thaçit si edhe LSDM-ja e Zaevit.

Albeu.com është duke raportuar LIVE rezultatin e zgjedhjeve për çdo komunë shqiptare në Maqedoni përmes një platforme të posaçme.

Albeu.com ka nxjerrë rezultatet e para edhe në Çair dhe Gostivar.