Disa persona të panjohur, meshkuj, dje e kanë plaçkitur S.M. nga Japonia, derisa ka lëvizur nëpër Urën e Gurit në drejtim të Çarshisë së Vjetër. hajnat i kanë marrë 25.000 denarë dhe 5.000 jenë japonezë.

Siç informoi sot MPB, hajnat e kanë hasur S.M., ndërsa njëri prej tyre i ka thënë t’ua tregojë paratë japoneze.

“S.M. e ka nxjerrë portofolin në të cilin ka pasur 25.000 denarë dhe 5.000 jenë japonezë, ndërsa njëri prej personave ia ka marrë atë dhe ka ikur”, ceket në Buletinin e MPB-së.

Po ndërmerren masa për gjetjen e kryesve.