Reagime të ndryshme ka ngjallur publikimi i një videoje të kandidates së LSDM – së për Haraçinën, Milikije Halimi ku ajo shihet se si nuk është në gjendje ta thotë një fjali të vetme pa gabime.
Kësaj radhe, ka qenë bashkëpartiaku i saj Hadi Osmani, njëkohësisht kandidat i LSDM – së për komunën e Likovës ai që ka mbrojtur Milikije Halimin.

Osmani i ka quajtur të mjera partitë shqiptare në Maqedoni, njofton portali Sakte.net

Ja postimi i tij i plotë

“Tendenca e shume partive per te sulmuar dhe njellosur Milikije Halimin nuk e demton ate aspak, por vetem e tregon gjendjen e mjerueshme te partive te vetequajtura shqiptare dhe arsyen perse une, Milikija, Muhamedi dhe 70 mije shqiptare te tjere jemi me LSDM. Vec vazhdoni…edhe karavani jone vazhdon!”.