GRMV, me Trap`erin kosovar nga Zvicra – Guri Martini, ka publikuar projektin më të ri Trap Trap në bashkëpunim me Doksin nga Prishtina. Trap, është një prej trendëve të reja muzikore në Amerikë.

Për këtë projekt – GRMV, është inspiruar nga TRAVIS SCOTT dhe Smokepurpp, dy artistë këta me stilin më të veçantë.

GRMV deklaron se nuk janë fort të sigurt se a ka ardhur ende koha që në tregun shqiptar të këndohet TRAP, por thonë se është mirë të provohet si test.

Mendojnë se ka shpresë edhe për këtë muzikë në familjen muzikore shqiptare pasi që BUTA, e ka qelë derën për Trapera të ri për Kosovë.