Grupçini i ka dhënë mbështetje të madhe Dokit të Zhelinës për me 15 tetor. Doki para të pranishmëve premtoi se katër vitet e ardhshme do të jenë edhe vitet e investimit në rrugë, shkolla, kanalizime dhe shumë investime tjera në infrastrukturë.

Banorët e Grupçinit u zotuan se me 15 tetor do të jenë për për Ndryshimin që njohin dhe  për Progresin që shohin.