Kreu i VMRO-DPMNE-së Nikolla Gruesvki në një pres konferencë theksoi një sërë parregullsish gjatë procesit zgjedhor.

“Është shkelur edhe heshtja zgjedhore. Sipas tij disa persona kanë shpërndarë fletushka, derisa policia ka qenë në shërbim të tyre. Janë regjistruar edhe kërcënime, shantazhime dhe blerje e votave. Janë shpërndarë edhe artikuj ushqimorë”.