Deputeti i BDI-së, Artan Grubi sonte në Click Plus tha se Lëvizja BESA ka rënie të votave dhe në 29 nëntor sdo të fitojë asnjë komunë.

“Besa ka rënie, dhe nuk do të fitojë asnjë komunë” u shpreh Grubi