Një grua derisa po kalonte rrugën përplaset papritmas për një veturë taksi, pamje që janë marrë nga kamera e vendosur në xhamin e përparmë të veturës.

Por, sipas mediave të huaja, shoferi i taksisë së përfshirë në incidentin në Blackpool beson se ishte një përpjekje për një skemë “përplasje për para” dhe ‘viktima’ do të kërkonte kompensim.

Megjithatë, pamjet nga taksi i Christopher Stewart në natën e së dielës tregojnë se si përpjekja e saj në falsifikimin e aksidentit është pothuajse komike.

Gruaja dhe një njeri kalojnë nëpër rrugë dhe Christopher ngadalëson – por gruaja fillon të vrapojë drejt makinës së tij dhe përplaset për të.

Çfarë edhe bën më të dyshimtë këtë aksident është edhe fakti se ndërsa gruaja ‘luan të vdekurin’ në mes të rrugës, burri, i cili e kaloi rrugën i sigurt, zgjedh të përballet taksistin e hutuar në vend se të kontrollonte gruan “e aksidentuar”.