Gjykata Themelore e Shkupit pranoi aktet e prokurorisë të Prokurorisë së Speciale Publike (PSP) për rastet “Trust” dhe “Total”.

Në rastin”Trust” i dyshuari parë është afaristi Sead Koçan, i cili akuzohet për të tenderëve në ELEM, ndërsa në rastin “Total” i dyshuar kryesor është biznesmeni dhe gazetari Dragan Pavlloviq-Latas  cili akuzohet për evazion fiskal si pronar dhe menaxher i kompanive “Total Marketing” dhe “Total Media Center”.

Seanca publike për lëndën “Trust” është planifikuar për në 7 nëntor.