Këtë javë në emisionin Kojshia Show ishte mysafir Halil Kastrati dhe gjermani i vili ishte luftëtar i UÇK-së.

Hansi i cili ishte pjesëtar i UÇK-së tregoi se cila ishte arsyeja që u bashkua në luftën kundër Serbisë.