Disa gjëra të thjeshta që i bëni çdo ditë bëjnë që sytë tuaj të duken më të lodhur dhe më të plakur.

Ndaloni neglizhencën e syve tuaj dhe mos bëni kurrë këto pesë gjëra;

Mos i fërkoni sytë fort sepse lëkura në këtë pjesë është e ndjeshme dhe i shkakton asaj probleme.

Mos përdorni scrub për pjesën poshtë syve.

Nganjëherë forma e vetullave ju bënë që të dukeni më të moshuar. Përpiquni të gjeni formën më të mirë të vetullave që ju shkon më shumë me fytyrën tuaj.

Nuk flini mjaftueshëm. Rrathët e zinj nën sy ju bëjnë të dukeni edhe më të vjetër.

Nuk po përdorni kremin e duhur për pjesën e syve. Kjo pjesë e lëkurës është më e ndjeshme dhe duhet që të përdorni vetëm kremin që ju përshkruhet pasi jeni këshilluar me dermatologun.