Pothuajse secila femër di të menaxhojë shumë mirë dhe pa ndihmën e askujt, jetën e saj.

Megjithatë ka disa gjëra, që të cilat patjetër çdo herë duhet t’i mbajnë në mend që të mos u shkaktojnë probleme ditëve të lumtura të tyre.

Prandaj lista e rënditur më poshtë, u jep 20 rekomandime që secila vajzë është e nevojshme t’i dijë.

Si të ndryshojë një gomë (makine).

Si të heqë baterinë e makinës.

Si të kryejë pagesat e taksave tuaja.

Si të largohet nga një argument.

Si të visheni për ndonjë rast: nga një intervistë pune e deri në ndonjë festival të muzikës.

Të dijë madhësinë aktuale të sytjenave.

Të dijë si të gatuajë një pjatë.

Si të pranojë një kompliment.

Të dijë se të marrësh rrezikun për të bërë gjëra, është gjithmonë gjëja më e vlefshme.

Të dijë pilulat më të mira për kontroll të lindjes (dhe si ti përdorë ato).

Si të qëndrojë ulet në një restorant, pa u ndjerë e vetmuar por me vetëbesim.

Si të kërkojë për promocionin që e keni fituar.

Si të harrojë një ish të dashur.

Si ti tregoni dikujt nevojat tuaja.

Si të pyseni dike për një takim të besueshëm.

Si të pranoni dhe duani trupin tuaj.

Kur ti jepni fund një lidhjeje.

Si të udhëtoni vetëm me makinë.

Si të largoheni nga miqtë të cilët ju bëjnë të ndjeheni keq.