Trupi i pajetë i një atleti, të raportuar i zhdukur prej 3 vitesh në Tenerife të Spanjës, është gjetur i dekompozuar në një pjesë malore të zonës.

Victor Teni ishte një sportist që garonte në tregarësh, ciklizëm-vrapim-notim, raporton TCH. Ai u raportua i zhdukur ditën e vitit të ri në 2014-ën dhe mendohet se ai mund të jetë rrëzuar nga mali e për pasojë ka humbur jetën.

Autoritetet spanjol