Ajo është gazetare sportive, por famën më të madhe e ka fituar në rrjetet sociale.

Italiania Ludovica Pagani ndiqet nga mijëra persona në rrjetet sociale dhe jo më kot.

Ajo ka linja perfekte dhe kurrë nuk heziton t’i ekspozojë ato.

Madje, nëse kërkon në llogarinë e saj të “Instagramit” është e vështirë të gjesh foto tërësisht e mbuluar, pasi mbizotëron bikini.