Një debat i ashpër është zhvilluar në mes të Mimoza Kusari-Lilës dhe Ardian Gjinit. Të dy po garojnë për kryetar të Komunës së Gjakovës.

Ardian Gjini, kandidat i AAK’së për kryetar të komunës së Gjakovës dhe Mimoza Kusari-Lila, kandidate e Alternativës janë përplasur për shumë çështje në një debat zgjedhor në Klan Kosova.

Ishte Gjini ai i cili disa herë kundërshtoi Kusari-Lilën të cilën e akuzoi për mos punë dhe për thellim të ndarjeve fshat-qytet.

Ai tha se Kusari-Lila ka dështuar në qeverisje dhe se qytetarët ‘po i mbyllin derën’ në kohën kur ajo po kërkon votën për një mandat të dytë në krye të komunës.

Në anën tjetër Kusari-Lila është mbrojtur duke e quajtur të suksesshme qeverisjen e saj.

Pjesë nga debati mund të shihni në videon e mëposhtme.