Hipermakinat britanike më të reja për momentin, modeli P1 GTR dhe Vulcan, janë bërë së bashku për një garë në pistë.

Këto vetura që së bashku kushtojnë disa miliona euro, janë krahasuar për shpejtësinë që kanë, por edhe mundësitë e shumta në manovrim, transmeton Telegrafi.

Më poshtë mund të shihni detaje nga Aston Marin me 804 kuajfuqi, si dhe kundërshtarin nga McLaren që ka 986 kuajfuqi.

Megjithëse mes tyre ka një fitues, kush do që do të blinte një makinë të tillë, do të ishte fitues.