Kandidati i Bashkimit Demokratik për Integrim, Dega e Çairit, Visar Ganiu sëbashku me përfaqësueset e Forumin të  Gruas të BDI-së,  Dega e Çairit, sot kanë vërshuar Çairin  duke trokitur në çdo derë dhe duke prezantuar KONTRATËN. Me këtë rast Ganiu me ekipin e tij i ka prezantuar  projektet të cilat janë pjesë e programit të tij.

“Besoj se projektet e Visarit për Çairin janë të realizueshme sepse janë reale e jo vetëm premtime”-thotë një banor i Çairit.

Kandidati i BDI-së me ekipin e tij do t’i vazhdojnë  takimet derë mē derë edhe gjatë ditëve në vijim.