I është rikthyer netëve live këngëtarja e famshme Aurela Gaçe.

Dhe dihet, ku është Aurela ka argëtim pa limit. Paparaci ynë ka arritur që brenda një fotoje të kapë disa personazhe të famshme, të cilët i janë dorëzuar argëtimit.

Aty shihet duke kërcyer Tur Hyskaj dhe Orinda Huta, të cilat kurorëzuan në martesë dashurinë e tyre pak muaj më parë.

Është aktori i njohur Kastriot Çaushi me bashkëshorten, të cilët janë frekuentues të rregullt të lokaleve ku këndon Aurela. Dhe qershia mbi tortë është Brisida Shehaj, e cila ka qenë drejtoreshë e Tatimeve./Panorama/

Image